Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H LEGO επιστρέφει στο The Lord of the Rings μετά απο μια δεκαετία

*
Η LEGO παρουσίασε ένα μικρό teaser video, στο οποίο προδίδεται η επιστροφή της στη Middle-earth και φαίνεται πως ένα νέο Rivendell set θα είναι το πρώτο αντικείμενο απο τον κόσμο του The Lord of the Rings που θα μπορούμε να χτίσουμε μετά απο σχεδόν 10 χρόνια.

Στα παρακάτω πλάνα θα δείτε το “One Ring" να πέφτει μπροστά από ένα ανθρωπάκι LEGO, πιθανότατα ένα Hobbit. Στην αντανάκλαση του δαχτυλιδιού, φαίνεται μια τοποθεσία από την πόλη Rivendell, συγκεκριμένα το συμβούλιο του Elrond. Μπορεί να θυμάστε την τοποθεσία από την πρώτη ταινία κατά την οποία δημιουργήθηκε η συντροφιά του δαχτυλιδιού.


Αυτό το σετ, θα είναι το πρώτο στο σύμπαν του Lord of the Rings μετά απο 10 χρόνια για την εταιρεία. Τα τελευταία σετ που βασίστηκαν στην αρχική τριλογία ταινιών κυκλοφόρησαν το 2012 και το 2013 αντίστοιχα, ενώ ακολούθησε ένα σετ βασισμένο στο Hobbit, το 2014. Εκτοτε, δεν υπήρξε νέο προϊόν που να έχει σχέση με τον κόσμο του Tolkien.

Αναμένουμε το Rivendell να είναι σημαντικά μεγάλο σε μέγεθος και σε τιμή. Πιθανολογούμε πως θα μάθουμε λεπτομέρειες για την τιμή και την ημερομηνία λανσαρίσματος στις 7 Φεβρουαρίου 2023 σύμφωνα με ανακοινώσεις απο leakers. Η τιμή φημολογείται να είναι στα $500.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*